Абитуриентите от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм празнуваха на 26 юни

Традиционните абитуриентски балове около 24 май не се състояха, но при все това зрелостниците от Випуск 2020, завършващи в тази особена пандемична година имаха възможност да празнуват.

На 26 юни, ден след като получиха дипломите си за средно образование и свидетелства за професионална квалификация , зрелостниците от Випуск 2020 на Професионалната гимназия  по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм- гр.Панагюрище празнуваха своя абитуриентски бал.

Абитуриентите първо се събраха в двора на училището, а след това дефилираха през централния площад „20 април“ пред погледите на близки и познати.

Зрелостниците избраха най-вълнуващата вечер на младостта си да бъде в ресторанта на панагюрската многофункционална зала, а празничната вечер премина при необходимите мерки за дезинфекция и спрямо разпоредбите на здравното министерство.

Зрелостниците от Випуск 2020 на Професионалната гимназия получиха вкусен дар от „Асарел Медет”АД, атрактивна и вкусна торта под формата на книга.

Прозвучаха мили думи на благодарност, откровения, малко сълзи и обещания за нови срещи. Имаше много веселие и бурни танци до малките часове на следващия ден.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn