Абитуриентите от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм празнуваха на 26 юни

На 26 юни, три дни след като получиха дипломите си за средно образование и свидетелства за професионална квалификация , зрелостниците от Випуск 2021 на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм- гр.Панагюрище празнуваха своя абитуриентски бал.

 

Абитуриентите първо се събраха в двора на училището, а след това дефилето от млади и красиви момчета и момичета потегли към централния площад „20 април“ . Точно в този момент небето притъмня и от него се изля солидно количество дъжд, така, че със сигурност на младежите ще им въврви по вода в живота.

Макар и с чадъри в ръка, близки и познати ги аплодираха пред ресторанта на комплекс „Каменград“, който зрелостниците избраха за най-вълнуващата вечер на младостта си.

Прозвучаха мили думи на благодарност, откровения, малко сълзи и обещания за нови срещи. Имаше много веселие и бурни танци до малките часове на следващия ден. За доброто настроение в празничната вечер допринесоха и изпълненията на фолкдивата Соня Немска, която повиши градуса на настроението.

 

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn