„Автоимунни заболявания – загадки и отговори”, лекция на д-р Петър Найденов днес в читалището

Здравната лектория на НЧ „Виделина -1865“ продължава. Днес, 7 ноември, от 18,00 часа, в музикалната зала на читалището ще се състои втората среща с доктор Петър Найденов. Темата е : „Автоимунни заболявания – загадки и отговори“.
Автоимунните заболявания въздействат върху много части на тялото. Най-често засегнатите органи и тъкани са стави, мускули, кожа, гастроинтестинален тракт, кръвоносни съдове, съединителна тъкан, жлези с вътрешна секреция.

Д-р Найденов ще сподели с аудиторията безценния си опит, като обърне специално внимание на болести като Псориазис, Болест на Хашимото, артритни и бъбречни заболявания.
„Научете още как да поддържате здравето – своето и на децата си, без да употребявате вредни лекарства! Елате и поканете познати, които също искат да са здрави!”, призовават организаторите на лекторията- Литературен салон „Виделина”

Вход свободен!

Преди срещата д-р Найденов ще преглежда. За запазване на час и допълнителна информация може да се обърнете към: Теофана Кирова – 0888 763 108.

Доктор Петър Найденов е водещ холистичен лекар с многогодишен опит, педиатър, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия, пионер на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) в България, дългогодишен астролог, лектор, издател, а също така лидер и ментор на Европейската мрежа за здраве „Анхира” с над 10 000 човека от различни страни. С индивидуален подход към всеки доктор Петър Найденов помага на хиляди хора да бъдат по-здрави и да живеят по-добре.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn