Аделина Тачева от ОУ „Проф. Марин Дринов“ спечели първо място на областния конкурс за рисунка „Аз и детското полицейско управление”

Аделина Тачева от Детско полицейско управление при ОУ „Проф. Марин Дринов“ спечели първо място на областния конкурс за рисунка „Аз и детското полицейско управление”, съобщи с гордост за Oborishte.bg инспектор Павлин Караколев от РУ – Панагюрище. Щастлива от успеха на своята възпитаничка е и преподавателката Величка Маслева. Тя и Караколев са координатори по проекта „Детско полицейско управление” в Панагюрище. Конкурсът се проведе първо на местно ниво, където бяха отличени две рисунки на Аделина и една на Стефани Димова.

adelina2 adelina4

В надпреварата на областно ниво се включиха 15 деца от региона. Творбите класирани на първите три места ще бъдат изпратени в Главна дирекция „Национална полиция“ за участие в Националното ниво на конкурса. Рисунките бяха оценени от жури в състав: Албена Димитрова-старши експерт по начално образование в РУО-Пазарджик, Стилияна Громева-старши учител по изобразително изкуство в Пазарджик, Мирослав Стоянов-говорител на ОДМВР-Пазарджик, Пани Луков-ръководител ИДПС в ОДМВР-Пазарджик и старши инспектор Мария Панайотова-началник отдел в ОДМВР-Пазарджик.

Наградите връчи днес, 8 февруари, комисар Блага Крайчева, която поздрави децата за прекрасните рисунки, които са внесли цвят в областната дирекция и ще останат да красят фоайето и.

adelina3 adelina 1

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn