Активирана е анкетата на сайта на Община Панагюрище за електронно гласуване за избор на „Учител на годината“

На сайта на Община Панагюрище вече е активирана анкета за електронно гласуване от гражданите за избор на „Учител на годината“ в следните категории – предучилищно образование, начален етап на основна образователна степен, прогимназиален етап на основна образователна степен и средно образование. Анкетата ще бъде активна до 17:00 часа на 10 май 2019 година.

Номинирани за „Учител на годината“ за учебната 2017/2018 година за отделните категории са:

Предучилищно образование
1. Мариана Николаева Джунова – старши учител в ДГ „Първи юни“, гр. Панагюрище
2. Кунка Лукова Велева – старши учител в ДГ „Райна Княгиня“, гр. Панагюрище

Начален етап на основна образователна степен
1. Спаска Делчева Арбалиева – старши учител в ОУ „Проф. Марин Дринов“, гр. Панагюрище
2. Гергана Яворова Милска – начален учител в СУ „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище

3. Марина Маринова Маринска – начален учител в ОУ „Двайсти април“, гр. Панагюрище

Прогимназиален етап на основна образователна степен
1. Стоянка Янкова Чернирадева – старши учител в ОУ „Проф. Марин Дринов“, гр. Панагюрище
2. Диана Добрева Гетова – старши учител в ОУ „Двайсти април“, гр. Панагюрище

Средно образование

  1. инж. Ненчо Ганчов Ненчев – старши учител професионална подготовка в ПГИТМТ, гр Панагюрище
  2. Анна Радкова Горинова – Христова – зам.-директор, учебна дейност и учител по математика в СУ „Нешо Бончев“, гр. Панагюрище

 

Номинирането за наградата „Творец на годината” става по предложение на културните институции, общински организации и сдружения с нестопанска цел и творчески групи. Тази година няма номинации за носител на наградата „Творец на годината“.

Наградата „Творец на Панагюрище” се присъжда за цялостен принос за развитието на изкуството и културата в Община Панагюрище. Право да номинират културни дейци имат: културни институции в община Панагюрище, общински организации, сдружения с нестопанска цел, творчески групи, развиващи дейност на територията на община Панагюрище, медии. Тазгодишната номинация за „Творец на годината” е за Катя Зографова – българска литературна историчка, литературоведка и писателка.

Наградата „За принос към бъдещето на Панагюрище“ ще бъде връчена на учители, пенсионирани в периода – от 01.05 на предшестващата година, до 01.05 на текущата година. Тя е индивидуална за всеки учител и представлява брошка „Златен ритон“. Предложенията за носителите на Наградата „За принос към бъдещето на Панагюрище“ се внасят от директорите на образователните институции и се потвърждават с Решение на Общинския съвет.

Наградите ще бъдат връчени от Кмета но Община Панагюрище в навечерието на 24-ти май – Ден на българска просвета и култура и на славянската писменост.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn