Актуалните възможности за финансиране чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове ще бъдат дискутирани и в Панагюрище

„Предстоящо българско председателство на Съвета на ЕС и актуални възможности за финансиране чрез ЕСИФ до края на 2017 г.” ще бъдат дискутирани и в Панагюрище, в рамките серията информационни срещи, които Областен информационен център (ОИЦ)-Пазарджик ще проведе в периода 12-27 октомври 2017г. на територията на областта. Срещата в Панагюрище ще е на 20 октомври, в Заседателната зала на местната администрация.

Целта на предстоящите събития е да се представят на аудиторията основните европейски институции, процесите на вземане на решения, както и ползите за България по време и след приключване на ротационното председателство на Съвета на ЕС. Ще бъдат представени актуалните и предстоящи до края на 2017 г. възможности за финансиране на проекти по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020,  Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 и Програмата за развитие на селските райони 2014-2020.

Лектори в информационните среща ще бъдат Радослав Пешалов /управител на ОИЦ – Пазарджик/ и Радина Пенкова /експерт „Комуникация, информация и логистика“/.

Заявка за участие може да направите на oic.pazadzhik@gmail.com, oic.pazardzhik@eufunds.bg или на телефон 034/ 44 62 09. Заявките за участие се приемат по реда на постъпването им, до запълване на бройката участници.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn