Актуалните свободни работни места в Панагюрище

Свободните работни места, обявени от „Бюро по труда“-Панагюрище:

Работни места за специалисти с висше образование:

2 Инженер, конструктор
1 Ръководител на учебна дейност
1 Преподавател – инструктор на водачи на моторно превозно средство
2 Технолог
1 Организатор, производство
1 Контрольор, качество

Работни места за специалисти с висше образование, определени за заемане от лица с трайни увреждания по чл.38, ал.1 от ЗХУ:

2 Инженер, конструктор в оптично производство
5 Технолог в оптично производство
1 Организатор, производство
1 Специалист продажби в областта на  техниката
2 Специалист, логистика

Работни места за лица със средно професионално, средно общо и основно образование:

1 Технически сътрудник-секретар
2 Организатор, куриерска дейност
6 Готвач
1 Сладкар
1 Помощник-готвач
4 Сервитьор
3 Барман
4 Камериер/камериерка, хотел
3 Продавач-консултант
2 Касиер
1 Матричар
1 Стругар
1 Машинен оператор, металообработващи машини
1 Настройчик, металургични линии
2 Настройчик на шприцмашини и сродни на тях
1 Механик, промишлено оборудване
3 Работник, допълнителна обработка на стъкло
2 Полировач, стъкло на сферична оптика
1 Машинен оператор, полиране на стъкло – на полираща машина с ЦПУ
1 Майстор, производство на тестени изделия
3 Машинен оператор, обработка на минерали
5 Шивач
2 Машинен оператор, шиене
4 Шофьор, автобус
3 Шофьор, тежкотоварен автомобил – 12 и повече тона
10 Шофьор, товарен автомобил
4 Тракторист
1 Машинист, булдозер
2 Машинист, пътно-строителни машини
1 Чистач/ Хигиенист
2 Мияч, съдове (ръчно)
1 Общ работник

Работни места за лица със средно професионално, средно общо и основно образование, определени за заемане от лица с трайни увреждания:

 
1 Обслужващ, магазин
1 Монтажник,сложни/комбинирани изделия/на оптикомеханични възли-окуляри, колиматори и

обективи

2 Работник, сглобяване на детайли
   

ДИРЕКЦИЯ „БЮРО ПО ТРУДА”  – ПАНАГЮРИЩЕ

ул. “Д-р Лонг” №3, тел: 035764045, е-mail: bt609@mbox.contact.bg

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn