Акция „Да спрем насилието с музика“ организират доброволците от БМЧК

Акция „Да спрем насилието с музика“ организират доброволците от БМЧК –Панагюрище на 16 октомври от 17:30 часа, съобщи координаторът на младежката организация Кристина Николова. Тя уточни, че мястото на акцията ще бъде съобразено с атмосферните условия, ако е дъждовно ще се проведе във фоайето на Театър Дом- паметник, а ако не вали ще бъде на площад „20 април“, около църквата „Свето Въведение Богородично”. В акцията ще участват възпитаници на Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“ – китаристите от класа на Стоил Атанасов и акордеонистите от класовете на Величка Маслева и Пепа Филина.
„Акцията ще има за цел да призове всички наши съграждани да бъдат по-добри и да не проявяват агресия към никого”, казват младите червенокръстци и се надяват на подкрепа и присъствие от страна на панагюрци.
Това е втората съвместна акция, организирана от БМЧК- Панагюрище и техните приятели от класа по китара в Школата по изкуствата. На 17 юни 2014 година, в подножието на мемориал „Априлци” младежите застанаха срещу насилието и дрогата с „Китара под звездите”.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn