Амбициозен предприемач е новият председател на ХК „Панагюрище“

Хандбален клуб „Панагюрище” с пълно мнозинство избра свой нов председател на извънредно Общо събрание, което се проведе на 12 август. Новият председател е предприемачът Никола Дерменджиев. Тази година 30-годишният бизнеснем завършва второ висше образование, собственик и управител е на AIRCON LTD София, съсобственик и управител на SVN Engineering LTD София, както и член на Управителния съвет на Сдружение на предприемачите гр. Панагюрище.
Дерменджиев подава ръка на хандбалния клуб в Панагюрище още преди утвърждаването му на председателския пост. Първоначално подпомога клуба, като прави екипи за състезателите, а след това поема и някои организационни задачи. По предложение на треньорите Георги Атанасов и Любка Карагьозова заема председателското място, въпреки многото си професионални ангажименти и малко свободно време.
Целта на бизнесмена е да успее да привлече достатъчно рекламодатели и спонсори, така че формациите на клуба да продължат успешното си развитие. Засега състезателките на ХК „Панагюрище“ оправдават напълно доверието към тях с отличното си представяне на редица национални и международни спортни прояви.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn