Американецът Аарън Рос се превърна в любимец на учениците от Професионалната гимназия

В партньорство с програма „Фулбрайт“, „Оптикс“ АД и „Оптикоелектрон“ АД, „Асарел Медет“ АД осигури помощник – учител по английски език за учениците от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище. В тази си мисия американецът Аарън Рос се справя чудесно и бързо се превърна в любимец на учениците от Гимназията.

aran1 aran3

Аарън е завършил бизнес администрация, финанси и застрахователно дело и има две години опит като доброволец на Корпуса на мира в Непал. Той е в България по програмата “Фулбрайт – Фондация Америка за България” за помощник-учители по английски език, която предоставя възможност на млади американци с бакалавърска или магистърска степен в различни области, да преподават английски език в държавни български гимназии за една учебна година като помощник-учители. Програмата има за цел да повиши качеството на преподаване на английски език в българските училища, както и да разшири образователния и културен обмен между България и САЩ.

aran

От днес, 5 октомври стартира инициатива за провеждане на часове по разговорен английски език, които ще бъдат ръководени от Аарън Рос. Занятията ще се провеждат всеки четвъртък, от 17.30 до 18.30 часа, в Информационен център „Асарел-Медет“ АД, и могат да бъдат посещавани от всички служители и работници на дружеството. Всяка седмица темите за обсъждане ще бъдат различни, а стартът този четвъртък ще бъде даден с темата „Greetings and goodbyes”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn