Априлци подготвят постановката „Женско царство”, ще я представят на годишния акт на училището

Младите театрали от ОУ”Двайсти април” усилено работят по новата си постановка „Женско царство” от Ст.Л.Костов. Те ще я представят на годишния акт на училището, който ще се състои 3-ти юли, от 18:00 часа, в залата на НЧ „Виделина 1865”.

Адаптация и постановка Нина Истревска, учител по БЕЛ, сценография Петя Караджова, учител по изобразително изкуство.

В ролите ще се превъплатят : Момчил Илиев, Алкивиадис Ставридис, Стела Дашева, Аделина Футекова, Антония Кроснарова, Ефтим Футеков, Илия Рапонджиев, Николай Рапонджиев, Цвятко Караджов, Цветелина Пашова, Шинка Филипова и Виктор Ангелов.

След официалната церемония по връчване на свидетелства за завършен начален етап на основно образование на четвъртокласниците и дипломите за завършено основно образование на седмокласниците, ще настъпи време за театър.

Какво може да се случи, ако жените вземат в ръцете си цялата власт, която до този момент е принадлежала на мъжете? Женско царство, в което нежният пол управлява, а мъжете поемат грижата за домакинството и децата.

Актьорите от ОУ”Двайсти април” ще оформят един весел калейдоскоп  от недоразумения и абсурдни ситуации, така че смехът е гарантиран от началото до края на пиесата.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn