„Арена Асарел“ е домакин на турнира „Панагюрище Рита“, организиран от Българска Асоциация Мини Футбол

От 15 до 17 януари ще се проведе първият от поредицата зимни турнири по мини футбол „Панагюрище Рита“. Спортното събитие ще се състои в спортна зала „Арена Асарел“. 16 отбора от цяла България ще спорят за титлата в първия турнир „Панагюрище Рита“.Четири отбора от региона – един от Панагюрище, два от Пирдоп и един от Поибрене ще вземат участие.

Общо три турнира „Панагюрище Рита“ ще се проведат през януари: 15-17, 22-24 Ветерани и 29-31 IT League, всички те част от кампанията на БФС и БАМФ за развитие на масов футбол #ХайдеДаРитаме.

Заради противоепидемичните мерки публика в залата няма да бъде допускана.

Мачовете от Зала 1 може да гледате на живо по B1B TV, тези от Зала 2 в страницата на БАМФ. Снимки, интервюта и статистика – https://bamf.bg/ .

Ето и програмата на турнира:

От БАМФ съобщават и какъв ще е наградният фонд. Голямата награда за отбора победител – тридневна морска или СПА почивка за отбора, която включва 2 нощувки и закуски. Футболна екипировка за 12 човека печели отборът, класиран на второ място. Представители на отбора победител ще имат участие в предаването „Без засади“ по Sportal.bg.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn