„Арена Асарел“ приема първия турнир на Южната „Б“ група по хандбал

На 18 октомври  в зала „Арена Асарел“ ще се проведе първият турнир на Южната „Б“ група по хандбал. Домакин е отборът на ХК „Панагюрище“. Всички фенове на хандбала могат да подкрепят женската формация на панагюрския отбор при спазване на противоепидемичните мерки.

Вече са ясни участниците и формата на първенството по хандбал при девойките до 16-годишна  и 19-годишна възраст. В надпреварата при 16-годишните сили ще премерят осем отбора. Това са: „Панагюрище”, „Етър-64” Велико Търново, „Хасково”, „Бъки” Габрово, „Поморие”, „Локо” Горна Оряховица, „Сливница”, „Мартен”. Сезонът ще се проведе в кръгове под формата на турнири. При 19-годишните участващите отбори ще са седем, разпределени в три групи. В група „А” са тимовете на „Хасково”, „Сливница” и „Панагюрище”. В група „Б” участват „Шумен 98” и „Етър 64” Велико Търново, а в група „В” са „Бъки” Габрово и „Нове-99” Свищов. И в тази възрастова група надпреварата ще бъде под формата на турнири.

В първия турнир  за девойки до 16-годишна възраст е в Хасково на 24  октомври. Вторият турнир при девойките до 19 години е на 8 ноември, като домакин е отборът на „Етър 64“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn