„Асарел-Медет“АД представи професията „минен инженер“ на Детския базар на професиите

Над 800 деца посетиха щанда на „Асарел-Медет“АД на тазгодишното издание на Детския базар на професиите, който се провежда днес и утре в зала „Джон Атанасов“ в София тех парк. Инициативата е вдъхновена от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, където дружеството ни членува от 2011 година. „Асарел-Медет“АД е една от първите компании, участници в базара от самото му създаване.


Тази година професията „минен инженер“ представи началник смяната от рудник „Асарел“ инж. Димитър Гергински.

За историята и настоящето на пиротехниката разказаха нашите приятели от „Огнена Хризантема“ Иван Иванов и Нено Иванов. Малките посетители на София Тех парк проявиха нескрит интерес към корпоративния щанд.


„Професията Ви е чудесна!“ и „Живеете в чудесен град, искаме да се върнем там“, бяха малка част от възторжените коментари на децата. С много голям възторг те застанаха за снимка и видео пред обектива ни с фирмените каски, както и с „пропуските“, подарък от екипа ни.


Щандът на „Асарел-Медет“ бе посетен и от известния телевизионен водещ Цветанка Ризова, а екипът на БТВ радио с удоволствие позира с каска на „Асарел-Медет“АД.
Комплименти към щанда и социално-отговорната политика на компанията отправи лично председателят на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН Огнян Траянов.

Стотици деца си тръгнаха от щанда, с отговор на въпроса: „С какво се занимавате?“ и с вдъхновение и мисъл за бъдещото си професионално ориентиране.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn