„Асарел-Медет“ е победителят в турнира по мини футбол

tОтборът на „Асарел-Медет” спечели първенството по мини футбол, посветено на Деня на миньора. На финала „асарелци” победиха с 5:3 отбора на „Детони“, който остана на второ място, а „Кобрите“ се окичиха с бронза, след като спечелиха малкия финал, побеждавайки „Космос”. Така се повтори класирането от миналата година, когато отново първенци бяха  „Асарел“, а второто и третото места бяха за „Детони“ и „Кобрите“.

t6

Официалното награждаване на отборите, завоювали 3-те призови места, се състоя тази вечер след финалната среща. Наградите на победителите – купи, медали и парични награди, им бяха връчени от проф. д-р Лъчезар Цоцорков, председател на Надзорния съвет на „Асарел-Медет” АД, който поздрави участниците за високото ниво на турнира и желанието им за игра.

За най-добър състезател на турнира бе отличен играчът на „Асарел-Медет” – Кръстьо Кроснаров, който и миналата година си заслужи същата награда. Отборът на „Детони“ получи приз за феърплей. t8Петте дни футболна надпревара и емоции в традиционния турнир, организиран от секцията по мини футбол към “Асарел-Медет” АД, завърши със снимки за спомен на изкуственото игрище до спортна зала „Орчо войвода“, където се проведе турнирът.t2 t4 t7

t1

IMG_8687Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn