„Асарел-Медет“ и 15 асарелци с благодарствени грамоти от Община Лесичово

Благодарствени грамоти от Община Лесичово ще получат 15-те служители на „Асарел-Медет“АД , които взеха участие в потушаването на пожара между селата Лесичово и Калугерово. В продължение на три дни – между 21 и 23 юли, огнеборците Красимир Кръстев, Иван Фасулков, Велко Данков и Ненчо Джунов, минните инженери Цветан Николаев, Милко Кърпаров и Радко Калоянов, булдозеристите Николай Кузманов, Цветан Петров и Николай Чалъков, охранителите Асен Йонев, Тодор Кършев и Иван Ланджев, както и двама шофьори на цистерна – Филип Фръгов и Николай Топлов, се бориха с огнената стихия.

Грамотите бяха връчени на прокуриста на „Асарел-Медет“АД Галя Костова от заместник-кмета на Община Лесичово Веселина Милкова, която благодари от името на всички жители на общината на компанията ни за „неоценимата помощ по време на бедствието“.

Асарелци, които това лято участваха в потушаването на пожарите първо в Лесичoво, а после и в Елшица, бяха отличени и от ръководството на компанията по случай Деня на миньора за самоотвержената помощ и проявения кураж.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn