“Асарел-Медет” се включи във вторите виртуални „Игри за добрини“ по CS:GO

След като преди седмица асарелските шахматисти завоюваха първото място в онлайн турнира по шахмат, днес “Асарел-Медет” без колебание се включи и във виртуалните битки по Counter Strike:Global Offensive, въпреки по-малкия си опит там. Домакин на турнира беше “Софарма”, а третата компания, която се присъедини към социалната инициатива на Българската Мрежа на Глобалния Договор на ООН бе “ТехноЛогика”.

Асарелският тим в състав: Ильо Гулеков, Никола Ранчев, Иван Иванов, Иван Карамаринов, Петър Бистреков, Иван Раленеков и Никола Нинов се състезава в подкрепа на непълнолетни деца на починали наши колеги, които са също и стипендианти в дружеството.

В първия двубой асарелци отстъпиха на по-опитния отбор от “Технологика”. Втората им срещу бе срещу тима на “Софарма”. Момчетата започнаха обнадеждаващо като поведоха със 7:0, но след изключително оспорвани битки и обрати отстъпиха с 13:16.

Шампион на турнира стана отборът на “ТехноЛогика”, а тяхната кауза бе “Белошипата ветрушка- малкото соколче в подкрепа на хората”, като със събраните средства ще бъде отгледано родителското ято ветрушки в Спасителния център за диви животни.

Асарел-Медет” честити безапелационната победа на шампионите от “ТехноЛогика” и благодари на организаторите за възможността да участва в новото виртуално предизвикателство, в което отново всички играят за Добро!

Дано дигиталният формат се запази и развива занапред, а асарелци обещаха отсега да се готвят за следващото издание.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn