„Асарел-Медет“ ще посрещне Деня на миньора без празничен концерт, с водосвет, фирмени отличия и подарък за пенсионираните асарелци

Ръководството на „Асарел-Медет” реши и през тази година Денят на миньора да бъде отбелязан без традиционното честване на празника в с. Панагюрски колонии. Причината, както и през 2020 година, е динамичната ситуация покрай COVID-19. Ето с какво прессъобщение по този повод се обръщат от компанията:

Скъпи колеги, приятели и партньори,

Прогнозите за непредвидимо развитие на епидемичната обстановка през лятото доведоха до трудното, но единствено възможно решение за отмяна на празничния концерт по случай Деня на миньора, който „Асарел-Медет“ обичайно провежда в края на месец август.
Притесняваме се да поемаме каквито и да било рискове на фона на динамичните промени в пандемичната ситуация. Смятаме, че нищо не е по-важно от опазването на живота и здравето на хората и това надделява над желанието на всички ни заедно да споделим емоцията от хубавия празник.
Съзнаваме, че в тази обстановка нашият Ден на миньора не би могъл да се състои така, както го познаваме и харесваме – с много веселие и голям концерт за хиляди хора в Панагюрски колонии. Неизвестността промени организационните ни планове, но не и оптимизма, с който гледаме напред към едно още по-вълнуващо тържество през 2022 г.
През тази година екипът на компанията ще почете закрилника на миньорите св. Иван Рилски с водосвет за здраве, който ще бъде отслужен на 18 август при фирмения параклис „Св. Богородица – Живоприемен източник“. По традиция за празника ще бъдат отличени най-добрите в професията и хората от екипа, които имат дългогодишен трудов стаж.
Отново ще изразим уважението си към пенсионираните колеги от „Асарел-Медет“. Ще ги очакваме от 23 до 27 август в Информационния ни център в Панагюрище, за да получат своя фирмен подарък. Желаещите ще трябва предварително да се запишат до 13 август – на място в Информационния център или като се свържат с отдел „Персонал“ в работно време на тел. (0357) 60 407, 60 293 или 60 367.
Благодарим за разбирането и подкрепата! Нека св. Иван Рилски да донесе във всеки дом радост, добрина и благополучие, за да посрещаме заедно още много празници! Бъдете здрави!“.

Oborishte.bg

 

 

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn