БДЖ пуска допълнителни вагони по празниците

БДЖ пуска по празниците допълнителни вагони във влаковете, пътуващи по основните направления в страната, съобщиха от дружеството.“Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на почивните дни по повод националния празник на България – 3-и март“, гласи съобщението. От 2-и до 6-и март включително националният железопътен превозвач ще предостави над 13 500 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

Основните направления, по които влаковете ще се движат с допълнителни вагони, са: София – Варна – София, София – Бургас – София, София – Пловдив – София, София – Свиленград – София, София – Горна Оряховица – София, София – Русе – София, София – Силистра – София, София – Лом – София, София – Видин – София, София – Благоевград – София, Варна – Пловдив – Варна и др.

Специално за празничното честване на националния празник и поради очаквания голям интерес от желаещи да пътуват с теснолинейката на 3-и март ще бъдат осигурени допълнителни вагони и за влакове по направлението Септември – Добринище – Септември.

От БДЖ напомниха, че при купуване на билети за отиване и връщане може да се ползва отстъпка от 10% до 30% от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството.
Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn