Безплатен семинар „Справи се с ума си“ ще се проведе днес в Панагюрище 

Днес от 18:30 до 20:00 часа в Център за подкрепа за личностно развитие-Панагюрище ще се проведе безплатен семинар на тема „Справи се с ума си“. Участниците ще научат повече за това как функционира нашият ум и кои негови тенденции ни карат да изпитваме стрес.

Още от малки в училище и у дома са ни казвали да сме уравновесени, да не се ядосваме, да не се дразним и да сме фокусирани и целенасочени, но никой не ни е казвал как да го направим.
Тайната на това да се справим с нашия ум и да се освобождаваме активно от среса се крие в дишането. То е първото действие, което сме извършили, когато сме дошли на тази планета и последното, което всеки един от нас ще извърши, преди да си тръгнем оттук. Между тези две действия – вдишване и издишване – се състои целият ни живот, като през цялото това време неговият ритъм е пряко свързан с начина, по който се чувстваме.

Искаш да разбереш повече за връзката между ума, дишането и нашето тяло? Заповядай на семинара „Справи се с ума си“, приканват организаторите.
 Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn