Без нарушения в адресните регистрации на територията на община Панагюрище

Няма констатирани нарушения, нито предложения за дерегистрация за периода 1 юли 2014 г. – 30 април 2015 г. Това е установила  комисията, която извърши проверка за спазване на изискванията на извършените адресни регистрации  на територията на община Панагюрище.

Кметовете на общини или на райони да създадат комисия, която да провери извършените адресни регистрации или промяна на адрес в периода 1 юли 2014 г. до 30 април 2015 г. Това беше прието при гласуването на второ четене на текстове от промените в Закона за гражданската регистрация през юли т.г.

В състава на комисията влизат служители от съответната общинска администрация, представители на съответната областна администрация, на териториалните структури на МВР и на ГРАО.

Комисията, определена със заповед на кмета на община Панагюрище бе в състав Донка Чамова и Паца Добрева като представители на местната администрация, Мария Ангелиева – главен юрисконсулт в Областна администрация, Йорданка Атанасова, представител на „ГРАО“-Пазарджик и Павлин Караколев, полицай при РУП-Панагюрище.

Проверени са били всички регистрирани заявления за постоянен адрес за периода 01.07.2014 година до 31.12.2014 година, както и  адресните карти за същия период на територията на всички населени места в община Панагюрище.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn