Библиотеката при НЧ „Искра-1872”– с. Попинци със специални летни предложения за детската си аудитория

Библиотеката на Народно читалище „Искра-1872” в село Попинци предлага на децата разнообразни летни забавления, които включват подбрани заглавия за четене и игри през ваканцията, съобщиха от читалището. Те могат да се намерят всеки работен ден от понеделник до петък, от 08:30 до 12:00 ч. и от 14:00 до 17:30 ч, като читалищната библиотека предоставя и достъп до интернет.

bibl pop

На 3-ти август /четвъртък/ от 10:00 до 11:00 час,а в библиотеката се проведе занятие, включващо четене на приказки, рисуване и оцветяване. Децата и библиотекарите работиха с книжката „Приказка за Добротата” на Сълзица и Тоня Борисови и поговориха за добротата, милосърдието, добротворчеството и приятелството. С оцветените от момичетата и момчетата книжки бе подредена изложба. Участниците получиха и скромни награди.

bibl pop1

По повод 145-годишния юбилей на читалище „Искра-1872” – с. Попинци, от ръководството на читалището и библиотеката имаха възможност, чрез получено дарение да подарят над 60 броя от книжката „Приказка за Добротата” на децата от предучилищна възраст в Детска градина „Яна“ и на учениците от първи, втори и трети клас на Основното училище в село Попинци.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn