Бизнес академията за стартиращи предприемачи ще бъде закрита официално в Панагюрище на 10 септември

Индустриален Клъстер Средногорие” ще награди най-добрия бизнес план, разработен по Проект BASE – “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” тази седмица, съобщават организаторите.

„Настъпи и дългоочакваният момент, в който да поздравим участниците за мотивацията и проявената смелост, да благодарим на лекторите за отделеното време и положените усилия и да наградим най-добрия бизнес план сред представилите се пред компетентното ни жури“, споделят от ”Индустриален Клъстер Средногорие” .

Церемонията ще се проведе в сесийната зала на администрацията на 10 септември от 17.00 часа, което е и закриването на програмата за тази година за община Панагюрище.

Проект “Бизнес академия за стартиращи предприемачи” се осъществява за четвърти път по инициатива на Клъстер „Средногорие“ в партньорство с Фондация “Америка за България”, „Асарел-Медет“ АД и община Панагюрище

Участниците в бизнес обучението тази година бяха 26. Те слушаха лекции, добиваха умения и мотивация за стартиране и развитие на собствен бизнес в продължение на 12 седмици. Екипът на Клъстера се погрижи да не се пропусне тази година заради епидемията, но при спазване на всички необходими мерки.

Във финалната среща гостите ще имат възможност да се запознаят с участниците, с призьорите, както и ще могат да видят защитата на бизнес плановете на младите хора.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn