Бизнес планът на Христина Байрякова за сладкарница на Захарната работилничка „Марая“ спечели първа награда в панагюрския конкурс по предприемачество

Бизнес планът на Христина Байрякова за сладкарница на Захарната работилничка „Марая“ спечели първа награда в панагюрския конкурс по предприемачество, проведен по проекта BASE на Индустриален клъстер „Средногорие“ и фондация „Америка за България“. Втора награда получи бизнес идеята на Мариела Николаева за Еко ателие „Художествено стъкло“, а на трето място беше класиран проектът на Гергана Раленекова за създаване на агенция „Кенгуру“. На 11 юни, след 3-месечно обучение по предприемачество, бяха представени общо 21 атрактивни бизнес идеи, като проектите бяха оценявани от проф. Цветан Давидков от Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Орхидски“, Надя Захариева от фондация „Америка за България“ и Владислав Симов – собственик на фирма „Доместина“ и участник в „Шеф под прикритие“.


„Асарел-Медет“АД подкрепи инициативата за развитие на местното предпримачество, като беше партньор на Клъстера при реализацията на проекта в Панагюрище и осигури средствата за наградния фонд. На представянето на бизнес идеите присъства и.д. директор „Човешки ресурси“ Нели Мърхова.
Честито на всички, които бяха отличени от журито! Успех на всички, които се включиха в предприемаческото предизвикателство! След Мирково, Етрополе и Панагюрище, следващата локация на проекта BASE ще бъде в Пирдоп.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn