Благотворителен футболен турнир с кауза подготвят в Панагюрище

Благотворителен турнир по мини футбол под надслов „Светли празници“ ще се проведе в Панагюрище на 29 и 30 октомври. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти, които ще бъдат дарени на социално слаби семейства за предстоящите коледни и новогодишни празници.
„Каним ви да се включите с отбор в тази прекрасна инициатива! Нека проявим съпричастност и отново зарадваме нуждаещите се семейства, които да усетят силата и топлината на човешката доброта!“, призовават организаторите на турнира Стефан Мирев, Цветан Вакарелов, Теодор Куртев.
Припомняме, че инициаторите проведоха благотворителен турнир и през юни. Шестнадесет социално слаби семейства от Панагюрище и Стрелча бяха подпомогнати благодарение на събраните средства. В турнира се включиха 11 отбора. 2148 лева беше събраната сума, която беше вложена в напълно оборудвани раници за училище .
За записване и информация относно формата на турнира, може да се обърнете на лично съобщение или по телефон към: 088 4654376 – Цветан, 088 9986858 – Теодор.
Oborishte.bg
Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn