Благотворителната инициатива на Мария Петрова събра 6 532 лв. Личната добрина на Мери беше отличена от фондация „Лъчезар Цоцорков“

В навечерието на светлите коледни празници служителката в „Асарел-Медет“ АД Мария Петрова благодари на всички, които се включиха в нейната благотворителна инициатива в подкрепа на три деца.

Благодаря на хората, които намериха добрина в сърцата си, дариха средства и лично време, за да може Ален, Цветан и Ивет да имат всичко необходимо не само по празниците, но и през цялата година“, сподели развълнуваната Мери, за чиято кауза с лични дарения бяха събрани общо 6 532 лв.

Благодаря сърдечно на г-н Цоцорков, отдел „Минно инженерство“, фирмените синдикални организации към СМФ „Подкрепа“ и КНСБ, на колегите от Централна ремонтна база и на всички анонимни дарители“, каза Мария, която работи в административния комплекс на рудник „Асарел“.

Специални благодарности отправи към Цветан Раков, ръководителя на отдел „Информационни и телекомуникационни технологии“, който освен с финансови средства помага за обучението на децата, както и Стоил Узунов, който е дарил средства от сватбата си.

Нека през новата година всички да са здрави и честити и заедно да помагаме на добрите дела да се случват“, пожела Мери. А в навечерието на светлите празници нейната лична добрина беше отличена от фондация „Лъчезар Цоцорков“. Мери беше обявена за един от „скритите герои“, които са пример със своите благотворителни каузи. Кампанията „Направи добро“ на Фондацията има за цел да насърчава филантропията, да дава видимост на доброто и да вдъхва живот на човечността, като в нея бяха отличени достойни българи от цялата страна.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn