Благотворителна хоротека в помощ на Цвети организира Танцова школа „Балканджии” днес в Панагюрище

Благотворителна хоротека за набиране на средства за лечението на 30-годишната Цветина Грамова, ръководител на Школа “Средногорци” – гр. Пирдоп ще се състои днес, 7-ми февруари 2024 г. от 19:00 ч. в зала „Арена Асарел” – гр. Панагюрище. Тя се организира от Танцова школа „Балканджии”. Хореографите в школата Петър Немски и Иванка Атанасова отправят покана към всички жители на Панагюрище, люботелите на танца и българския фолклор да подкрепят благородната кауза. Входът ще е със символичната цена от 10 лева. „ Нека заедно се хванем за ръце и помогнем на Цвети!“, призовават организаторите на благотворителна хоротека.

Цвети Грамова е едно средногорско цвете, раздаващо красота и българщина! Ръководител е на Школа “Средногорци” – гр. Пирдоп, където обучава деца и възрастни на народно пеене, народни танци и народни музикални инструменти. Цвети е невероятен млад човек, амбициозна, неуморима, милееща за родното… Но сега тя има нужда от всички нас!
В началото на тази година лекарите й поставят диагнозата множествена склероза. Близки на Цвети разбират за лечение със стволови клетки в Русия. Подават документи в болничното заведение в Москва и на 19.01.2024 г. получават отговор, от който разбират, че документите й са разгледани и има възможност да постъпи за лечение още през месец април тази година. Надежда има! За това лечение са необходими 105 000 лв.!
Вярваме, че силата на фолклора, силата на хорото, човечността и съпричастността ще помогнат на Цвети да оздравее! Фолклорът винаги е обединявал народа ни и ще ни обедини и сега! Елате на 7-ми февруари, за да помогнем заедно, за да танцуваме заедно най-важното хоро ЗА ЖИВОТА НА ЦВЕТИ, призовават от Танцова школа „Балканджии”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn