Благотворителният бал „Златна панагюрска есен 2015“ получи широка подкрепа от обществото

Трима зрелостници и двама студенти със здравословни проблеми от Панагюрище и Стрелча и едно истинско християнско семейство в затруднено материално и здравословно положение ще бъдат подпомогнати от благотворителния бал на Лайънс клуб-Панагюрище, съобщиха от благотворителната организация.
lions 2В уютната и тържествена атмосфера в навечерието на Деня на християнското семейство, 21.11.15г., с добро лайънско настроение и в присъствието на много гости, премина седмият есенен бал „Златна панагюрска есен 2015“ под наслов „Да дарим светлина“. Събраната сума от даренията е в размер на 8 015 лв.
Гости на мероприятието бяха приятели от петнадесет Лайънс клубове от България, ръководството на Дистрикт-130 България, представители на румънския Дистрикт, кметските екипи на Община Панагюрище и Стрелча, представители на местния бизнес, Ротари клуб, директори на училища и културни институции.lions 1
На благотворителния бал бяха предложени картички, ръчно изработени от дама от Панагюрюще, на която и предстои оперативно лечение в чужбина. Събраната сума е 370 лв.
Даровити деца от школата на Нистор Хаинов също се включиха с красивите си творения – картини, и по този начин, набраните средства ще подпомогнат развитието на таланта им.
„Така всички, включвайки се в една човешка благородна кауза и водени от светли християнски добродетели, ще докажем, че е вечна вярата и надеждата в доброто. Благодарим Ви, приятели, за това, че подпомогнахте нашата вечер на благотворителност, че бяхте съпричастни, че дарихте безусловно в името на доброто! Благодарим Ви, че с проявата си на човеколюбие всички ние стоплихме тези, които се нуждаят не само от финансова подкрепа, но и от човешка топлота и любов!”, споделят от Лайънс клуб-Панагюрище.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn