Благотворителни инициативи в навечерието на най-големия християнски празник Великден

Родителите на децата от детска градина „Пролет“ се включиха в благотворителна инициатива Доброто, което правим заедно за другите”, чувствайки великия християнски урок по благородство, достойнство и човеколюбие и отправяйки послание за силата на живота и тържеството на духа.

С желанието да дарят радост, внимание и топлота те изработиха собственоръчно домашни Великденски храни за децата и младежите в дневен център за деца и младежи с увреждания „Дъга“ и дневен център за деца и младежи „Закрила“ в град Панагюрище и ги поднесоха заедно с екипа на детска градина „Пролет“.

Много учители, ученици на основно училище „Двайсти април“ и техните родители организираха Великденски благотворителен базар. Събраната сума от 304 лева ще бъде предоставена на Български червен кръст, за подпомагане на деца в неравностойно положение от община Панагюрище.

В навечерието на най-големия християнски празник Великден априлци за пореден път доказаха, че носят в сърцата си щедрост и доброта.

Екипът и учениците на Основно училище „Проф. Марин Дринов“ продължават да подкрепят благотворителната инициатива Капачки за бъдеще“.

Стартира и благотворителния Великденски базар, организиран от Лео клуб – Панагюрище, събраните средства ще бъдат дарени в подкрепа на абитуриент.

Община Панагюрище благодари и пожелава на всички дарители много здраве и обич, радост и благополучие!

Светли Великденски празници!

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn