Благотворителни тениски с български владетели

Благотворителни тениски, изработени от естествени материи и с изобразени върху тях български владетели, са създадени в подкрепа на достойна кауза – съхранение на българския дух. Кампанията се осъществява под мотото #АзСъмБългария.
Създаването на брандове, които произвеждат типично български продукти, свързани с обичаи, облекла, картини и произведения на изкуството, подпомагат превръщането на България и народа в по-устойчива нация във времето.  Тениските са изработени от 100% естествени материи, като могат да бъдат открити в цветовете на българския трибагреник – бяло, зелено и червено.
Идеята зад създаването на тениските с български владетели е славното минало на българите да бъде достояние на света, а ние, българите, да си припомним предците ни, техните дела и заветите, които са ни оставили като наследство.

Сумата от всяка една закупена тениска отива за благотворителните инициативи на фондация „Въздигане“, сред които са изграждане и поставяне на паметници на велики български владетели в страната и чужбина и кампания за дарение на комикси с тема българска история на всеки третокласник в страната.

„Навремето българите сме нямали време да се оплакваме. Нямали сме време да се самосъжаляваме, обиждаме и отчайваме. Навремето българите сме били силен народ, който се е борил със зъби и нокти за оцеляването си, за територията си, за по-добър живот! Навремето българите сме били единни, защото сме знаели, че само така можем да постигнем целите си. Време е да си припомним за предците ни, за делата и думите им. Време е да се върнем към корените си, за да разберем колко силни сме всъщност. Време е отново да започнем да се гордеем с родината си и да споделим любовта си. Сега е моментът всеки да покаже, че е българин. Сега е моментът всеки да покаже що за човек е. Сега е моментът да спасим и съхраним българския дух жив, за да го предадем на децата си. Нека извървим този път заедно, обединявайки се за общата кауза. Тази на действащите българи. Защото всеки от нас прави България такава каквато е. Защото всеки от нас днес, е отговорен за това което ще оставим утре. Всичко зависи от от нас, от вас, от мен, от теб. Нека не предаваме създателите си.

Даваме началото на тази кампания, с която искаме да залеем родните улици с тениски в цветовете на българския трибагреник. Да залеем родните улици с тениски с българските владетели. „, споделят инициаторите от фондация „Въздигане“.

Сн. Фондация „Въздигане“

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn