Благотворителни фитнес тренировки подкрепят достъпа до качествено образование

Спортът има силата да обединява хората и да насърчава стремежа към развитие. През следващите три месеца фитнес Атама и „Заедно в час“ ще използват точно тези супер сили, за да обединят повече хора и компании да допринасят за успеха на българските ученици и подобряването на българското образование.

Спортувай с кауза в Атама“ започна от началото на февруари и ще продължи до края на април. Кампанията предоставя разнообразни възможности за посетителите на фитнеса да спортуват и да подържат тялото си в добра форма, като в същото време подкрепят работата на „Заедно в час“ за подобряване на българското образование. В кампанията са включени седмични благотворителни групови тренировки (по зумба, спининг и тае бо), специални дни всеки месец, в които всички занимания и тренировки са с кауза, възможности за персонализирани корпоративни тиймбилдинги с кауза, закупуване на спортна екипировка с кауза, дарения на място и други.

Всички приходи на фитнеса от благотворителните тренировки и специалните дни ще бъдат дарени на фондация „Заедно в час“, а след това ще бъдат инвестирани в обучението и подкрепата на учители и директори от цялата страна. „В Атама вярваме в потенциала на всяко дете и правото му на качествено образование! Избрахме да партнираме със „Заедно в час“, защото сме възхитени от тяхната работа и високите им постижения в България и бихме искали да ги подкрепим по най-добрия начин заедно с нашите клиенти!“, споделя за партньорството Мария Карабойкова от екипа на Атама. „Заедно в час“ е една от най-утвърдените образователни организации в България, която над 12 години успешно подкрепя учители, развива училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система.

Благодарни сме на екипа на Атама, че с такъв плам и мотивация избраха да подкрепят мисията за равен достъп до качествено образование за всяко дете и предложиха толкова много възможности за подкрепа. Това партньорство е пример, че няма значение колко голям е един бизнес, за да има добавена стойност към обществото и да подкрепя каузите, които са важни за всички. Надяваме се тази кампания да стане традиция и да провокира повече хора да се грижат повече и за себе си и за обществото ни“, коментира Петър Пройков, старши специалист „Развитие и фондонабиране“ в „Заедно в час“.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn