Бончевци дариха книги на Общинска библиотека „Стоян Дринов“

Ученици от 12 „в“ клас в СУ“Нешо Бончев“ и тяхната учителка Мария Илиева дариха книги на Общинска библиотека „Стоян Дринов“, събрани чрез инициативата им в Световния ден на книгата под надслов Книги донесете и магията на празника пренесете!“

За осъществяването на своята кампания бончевци получиха финансова подкрепа от Ротаракт клуб-Панагюрище, благодарение на която бяха изработени атрактивни книгоразделители по проект на художничката в групата Ивана Панайотова. Всеки, подкрепил инициативата на дванайсетокласници на 23-ти април получи от тях.

Вие бяхте прекрасни, вложихте своето сърце, душа и интелектуален труд, за да се стигне до това тези книги, част от които нямаме, да постъпят в богатия фонд на библиотеката. Ще ги рекламираме, за да достигнат до по-голям брой читатели“, каза директорът на книжния храм Стефан Рапонджиев, приемайки дарението. „Посланието ви е прекрасно! Продължавайте напред, създавайте нови идеи, правете хората щастливи!“, пожела Рапонджиев, след което им връчи Свидетелство за дарение.

 

В знак на благодарност той подари на младежите и г-жа Илиева красиво цвете и книгата „Панагюрска енциклопедия“.

Кампанията на бончевци продължава. Може да ги потърсите чрез страницата им във фейсбук „23 април- Световен ден на книгата“ или да им пишете на имейл: dennaknigata@mail.bg.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn