Бронзов медал за лекоатлета на КЛА „Оборище“ Иван Иванов

Лекоатлетът на КЛА „Оборище“ Иван Иванов завоюва бронзов медал на 800 метра гладко бягане на националния шампионат за младша и старша възраст, мъже и жени, провел се Добрич от 16-ти до 22-ри февруари.

klaЛекоатлетите от КЛА „Оборище“  участваха в почти всички възрастови групи, като най-добро представяне при 16-годишните бе това на Иван Иванов, който постигна и личен резултат на 800-те метра – 2:13.19. В същата дисциплина добро представяне записа и Ренета Ганчева, а на 1 500 метра тя стана 6-та при конкуренция от 19 състезателки от цялата страна.

Треньорката на отбора Катя Кроснарова определи като добро и представеното в индивидуалните дисциплини и многобоя на Николета Кръстева, Николета Карабойчева, Виолета Савова, Ралица Караколева, Деяна Шопова, Иван Байряков, а също и на Илияна Кокотанекова, която в тласкането на гюлле зае престижното 5-то място с личен резултата 9.67.

В младшата възраст Даниел Немски стана 4-ти с еднакъв резултат с бронзовия медалист с постижение от 280 см. Станислав Костов и Демира Христоскова участваха на 60 метра с препятствия и в многобой.

При старшата възраст Теодор Немски и Никола Кацарев, при сериозна конкуренция в седмобоя, станаха 6-ти и 7-ми, като Теодор Немски до последната дисциплина беше 3-ти по точки, но не успя да се пребори с конкуренцията на 1 000 метра. При жените Радка Захариева се класира 4-та в дисциплината тласкане на гюлле.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn