БЧК – Панагюрище започва раздаването на хранителни пакети по „Хранителна програма – 2016”. 520 жители на гр. Панагюрище са бенефициенти по програмата

От днес, 17-ти април, Общинската организация на БЧК-Панагюрище започва раздаване на хранителни продукти от Фонд за европейско подпомагане за най-нуждаещи се лица, акция „Предоставяне на индивидуални пакети хранителни продукти” за 2016 година, съобщиха от червенокръстката организация.

По списъци, изготвени от Дирекция”Социално подпомагане”- Панагюрище, право на тези хранителни пакети имат 520 жители на града. Правоимащите в общината са 1 013 човека.  Всеки от тях ще получи седем продукта : леща, рибени консерви,  грах ,  лютеница, доматено пюре, мед и бисквити.

Бенефициентите от града ще могат да получат продуктите в къщата на червенокръстката организация, на ул. „Васил Левски” 7, всеки делничен ден от 09:00 до 15:00 часа. Всеки правоимащ ще получава хранителните продукти срещу подпис и документ за самоличност. Раздаването ще продължи до 04.05.2018 г.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn