Българската мрежа на Глобалния договор на ООН: „Асарел-Медет“АД вдъхновява други отговорни компании, като участва в стойностни съвместни проекти

Ръководството на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН изпрати благодарствено писмо до екипа на „Асарел-Медет“АД. В него се посочва, че компаниите в организацията са обединени от общи ценности и с действията си доказват как отговорният бизнес е сила за добро. Изпълнителният директор на Българската мрежа Дарина Георгиева посочва, че активността на „Асарел-Медет“АД е „знак и гаранция, че не само признавате и оперирате спрямо десетте принципа на ООН, но и работите за постигането на Целите за устойчиво развитие на местно и национално ниво“.

Като активен член на Българската мрежа, „Асарел-Медет“АД обединява и вдъхновява отговорните компании чрез стойностни за бизнеса и обществото колективни проекти. Приносът на Вашата компания е изключително значим за утвърждаването на обществено отговорния бизнес като модел за следване“, казват още от организацията.

Компанията се присъедини към Десетте принципа на Глобалния договор още през 2003 година и стана една от основателките на Българската мрежа през 2010 г., като традиционно участва в съвместните проекти и доброволческите инициативи на организацията.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn