Българска стопанска камара обяви конкурс за детска рисунка на тема „Искам да бъда…“

Българска стопанска камара – съюз на българския бизнес обяви конкурс за детска рисунка на тема „Искам да бъда…“. Най-добрата творба ще се превърне в коледна картичка, която БСК ще  изпрати към десетки институции, партньори и членове на Българска стопанска камара у нас и по света. На всяка картичка ще бъде посочен авторът на рисунката, в т.м. име, населено място, училище и клас.

Конкурсът е за  ученици от I до IV клас. Организаторите осигуряват няколко награди чрез партньорски компании. Фирма „Ардес Информационни Технологии“ предоставя Голямата награда за конкурса – графичен таблет Wacom Intuos S, един отличен подарък за начинаещи художници, фотографи и бъдещи графични дизайнери, разширяващ възможностите им в дигиталния свят. Останалите награди са от “Ара Арт” –производител на висококачествени професионални и ученически материали за рисуване.

Срокът за предаване на творбите е 19 ноември 2019 г., на адрес: София 1000, Алабин 16-20, Българска стопанска камара, офис 205.

Техниката за изпълнение и размерите на рисунката са по избор на всеки малък художник. На гърба на всяка рисунка трябва да присъстват 3 имена на нейния автор, населено място, училище, клас, телефон за връзка (на родител/настойник).
За подробности: https://www.bia-bg.com/event/view/26085

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn