Българския филм „Посоки” гледаме тази вечер в кино „Модерен театър”

Прожекции в кино „Модерен театър” днес, 3-ти февруари:

ШАНТАВО СЕМЕЙСТВО – 3D Премиера

Жанр: Анимация, Детски

Държава:Германия, Великобритания

Дата:03.02.2018 г. (събота)

Час: 16:30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

 За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

 За лица над 18 години – 6,00 лв.

Семейство Уишбоунс далеч не са обикновеното щастливо семейство. Мама, Ема, притежава книжарница, която е потънала в дългове, таткото, Франк, е сериозно претрупан с работа и страда под натиска на тираничния си шеф, дъщерята, Фей е самоуверена тийнейджърка, витаеща в облаците с първото си гимназиално влюбване, и синът- гений Макс, който е тормозен в училище. И разбира се това не е всичко – на костюмено парти зла вещица на име Баба Яга ги превръща в чудовища! Ема става вампир, Франк се превръща в чудовището Франкенщайн, Фей в мумия, а Макс във върколак. Заедно това семейство това шантаво семейство трябва да преследва вещицата до средата на земното кълбо, за да развали проклятието. През това интригуващо приключение, Семейство Уишбоунс се забъркват в неприятности с истински чудовища, като неустоимият и чаровен граф Дракула, който изповядва своята безкрайна и неумираща любов към Ема. Е, пътят към семейното щастие е пълен с клопки и резки завои, или по-скоро остри зъби ….

 

ПОСОКИ- 2D Премиера

Жанр: Драма

Държава: България, Германия, Македония

В ролите:  Георги Кадурин, Николай Урумов, Стефка Янорова, Иван Бърнев, Герасим Георгиев – Геро, Васил Банов, Юлиан Вергов, Стефан Денолюбов, Васил Василев – Зуека, Асен Блатечки, Ирини Жамбонас

Дата: 03.02.2018 г. (събота)

Час: 19:00 часа

Цена на билета:5,00 лв.

Шофьорите на таксита са водещите герои, те често са най-точните свидетели на действителността, включително и от тъмната й страна. Някои от тях са принудени да бъдат психолози и терапевти, понякога спасители, други са агресори, трети са жертви. Те са част от истинския живот.

Другите герои на тези истории са клиентите на такситата – различните лица на българското общество. В рамките на двадесет и четири часа в шест софийски таксита се случват шест истории, повлияни от абсурдите и проблемите на днешната българска действителност и обединени от една смърт, която ще даде шанс за нов живот.

Сценарият е базиран на реални случки и персонажи, както и на следните разкази на Антон Павлович Чехов: „Кавал”, „Беда” и „Мъка”. Сценаристи са Симеон Венциславов и Стефан Командарев.

 

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn