Българското участие в четвъртфиналите на двойки на „ASAREL Bulgaria Open“. Срещите са тази вечер

Три български двойки извоюваха място сред участниците на четвъртфиналите на Международния турнир по тенис на маса „ASAREL Bulgaria Open“ в Панагюрище
Сестрите Красимира и Мария Йовкови, Анелия Карова и Елица Замфирова се класираха днес за четвъртфиналите при двойките на Международния турнир по тенис на маса „GAC Group 2015 ITTF World Tour ASAREL Bulgaria Open”, включен в календара на Международната федерация по тенис на маса (ITTF), който се провежда от 19 до 23 август в новооткритата зала „Арена Асарел“ в Панагюрище. В четвъртфиналите за двойки мъже страната ни ще представи тандемa Филип Флориц/Станислав Голованов.
Сестрите Йовкови достигнаха следващата фаза в турнира след като надделяха над Зарена Коева (БГ) и Олга Куликова (Русия). Анелия Карова и Елица Замфирова преодоляха унгарките Йоана Хепке и Ката Тот.
При двойките мъже Филип Флориц и Станислав Голованов извоюваха трудна победа над румънците Александру Маноле и Алин Спелбус.
Четвъртфиналните мачове при двойките ще се изиграят след 19:40 часа днес.
Без българско участие ще продължат четвъртфиналите при младежите и девойките до 21 години след отпадането на българските участници Красимира Йовкова, Мария Йовкова, Атанас Иванов, Денис Бекир, Стефан Тодоров, Петър Захариков, Константин Вътов, Давид Костадинов и Даниел Давидков.
Осминафиналите при жени и мъже сингли ще продължат до 21:00 часа днес, като до момента очаквано за следващата фаза се класираха японките Касуми Ишикава, 5-та в световната ранглиста, и Мима Ито (№10 в световната ранглиста), след оспорван мач срещу българката Красимира Йовкова), както и корейката Янг Хаеун (№14 в ранглистата).
Осминафиналите при мъжетне започнаха и ще продължат до 20:00 часа.
Утре, 22 август 2015 година, предстоят полуфиналите и финалите при двойките мъже и жени, и при младежите и девойките до 21 години, както и церемониите по награждаването на шампионите в тези категории. В края на състезателния ден утре ще се състоят и четвъртфиналите при мъжете и жените, а полуфиналите и финалите ще бъдат изиграни в неделя, 23 август.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn