Бългapcĸaтa cтoпaнcĸa ĸaмapa oбявявa нaциoнaлeн литepaтypeн ĸoнĸypc „Πpeдпpиeмaчът ĸoйтo мe вдъxнoвявa” и „Биx инвecтиpaл в…”

През април 2022 г. Българската стопанска камара (БСК) ще навърши 42 години от своето учредяване. Екипът на Камарата иска да отбележи тази годишнина по по-различен начин и да приобщи за първи път към своя празник и българските ученици. В тази връзка от национално представителната работодателска организация организират литературен конкурс за ученици от 8 до 12 клас на следните две теми: “Предприемачът, който ме вдъхновява” и “Бих инвестирал в…”.

Целта на конкурса е да провокира мисленето на подрастващите за приноса на предприемачеството в българското общество, за необходимостта от инвестиции за по-доброто бъдеще и най-вече да даде поле на мечтите им и възможност за повече положителните новини и спомен за личности, които вдъхновяват или пораждат благодарност в настоящето ни.

Институционални партньори на конкурса са Министерството на образованието и науката и Министерството на икономиката и индустрията

Подробности за конкурса и регламент за участие са публикувани на сайта на Българската стопанска камара: https://bia-bg.com/news/view/29832/ .

Участниците в конкурса трябва да изпратят своите творби на e-mail: pr@bia-bg.com до 15 април 2022 г.

Наградният фонд е от 1000 лв, а непаричната награда Ден на отворените врати в БСК за отличените участници и “заемане на длъжност” по избор.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn