Васил Ралчев спечели голямата награда „Фермер на 2024 г.“

Младият панагюрски бизмесмен Васил Ралчев, създател на успешната компания InaEssentials, е сред големите победители в дебютното издание на конкурса Forbes&Agri.bg AGRI AWARDS 2024. Той грабна приза за „Фермер на 2024 г“ на бляскава церемония по награждаване в Гранд Хотел Милениум София.

Призът „Дама-фермер на 2024 г.” заслужи Милица Зикатанова.

В оспорваната надпревара се включиха общо 154 кандидатури от различни земеделски стопанства, които споделиха своите успешни практики и визия за развитие. 

Въз основа на оценката на журито и публиката и в съответствие с утвърдената методология на Forbes България бяха определени по пет финалисти от деветте категории. За категориите „Фермер на 2024“ и „Дама фермер на 2024“ победители са кандидатите, събрали най-високи оценки от секторните категории.

Васил Ралчев оглави класацията и в категорията Градинар на 2024“ .

Ето какво сподели той в социалната мрежа:

Фермер на 2024 година!

Това е награда за цялото ни семейство

Моето обещание на събитието беше да направя всичко по силите си InaEssentials да е първата земеделска компания Еднорог в България!

За мен е чест и отговорност да получа това признание. Тази награда е колкото моя, толкова и на родителите ми, които изградиха основата, върху която стъпих, за да създам InaEssentials – Семеен Онлайн Органичен Магазин за Био Козметика

Това, че създадох бранда не означава, че сам го направих бизнес на Световно Ниво. Тук ключова роля изигра целият екип на Бранда.

Georgi A. Dimitrov, с който работихме от сутрин до вечер в хола, когато нямах офис. Borislav Yordanov, който ми показа, че може да се работи и в други пазари. Mona Videlova, която работи всеки ден с амбицията InaEssentials да е в цял свят и е специалният човек до мен. Сестрите ми Elena Ralcheva и Maria Ralcheva!

Поздравления на Forbes България и Agri.BG – Националната мрежа за селско стопанство за страхотното събитие на световно ниво.“

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn