ВГ„ДА и НЕ” при СУ „Нешо Бончев” спечели 3-то място и специална награда на Националния конкурс „С песен да възродим доброто” в Казанлък

„С песен да възродим доброто”, това беше мотото на седмия национален конкурс за забавна песен, който се проведе в Казанлък на 9 и 10 март 2019 г., организиран от Народно читалище „Възродена искра – 2000”. Участниците се състезаваха на сцената на Военния клуб, Казанлък. Във фестивала участваха индивидуални изпълнители и вокални групи от Пловдив, Стара Загора, Раднево, Севлиево, Сливен, Казанлък, Бургас…

Председател на журито беше композиторът Хайгашод Агасян. Децата от Вокална група „ДА и НЕ” от СУ „Нешо Бончев”, с ръководител Иван Иванов участваха във Втора възрастова група.

За изпълнението на панагюрските деца журито определи III-то място и награда Плакет за отлично представяне и диплом за класирането. Визията на Вокалната група и подборът на репертоар донесе и друга специална награда-професионален микрофон.

В свободното време децата, придружаващите родители и ръководителите, посетиха Музея на розата и направиха чудесна разходка из китното градче.

Поредното предизвикателство е на наш терен – фестивалът „Родолюбие”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn