Вдъхновяваща поезия сподели с панагюрци Ивелина Никова

Писателката Ивелина Никова представи творчеството си в Панагюрище. Събитието се проведе в Общинска библиотека „Стоян Дринов” на 8 април и се радваше на голям интерес. Сред присъстващите в библиотечната читалня се отличаваха дамите от Вокална група „Китка“, облечени в народни носии. Открита, сърцата и вдъхновяваща,  поетесата от Провадия подари на аудиторията прекрасни мигове със своите творби, посветени на България, приятелите, българската жена – силна и нежна, семейството.

publika„За мен семейството е една мъничка вселена, извън нея – свят”, сподели авторката. Изключително вълнуващи бяха стиховете, посветени на нейната майка, сина й, бащиното лозе. Ключовите думи в творчеството на поетесата са любов, вяра, мечти и красота. По нейните стихове са направени прекрасни песни, показан бе и видеоклип на най-новата песен  „ Още ли ме чакаш, мамо?“ в изпълнение на Ирина Василева.

Ивелина Никова е авторка на стихосбирките „България в сърцето ми”, „Златни нишки”, „Копнеж по слънце” и „В тебе аз ще остана”. Носителка е на няколко награди в различни конкурси, сред тях е и награда за цялостно творчество, посветено на България.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn