Вдъхновяващите „ПЕТ СТЪПКИ към по-добър живот“ на Васил Ралчев и Георги Димитров

Книгата представя предприемачеството в България в една друга светлина и показва, че човек може да е успешен и щастлив и у нас. За броени месеци книгата достигна до хиляди читатели.

Двама мечтатели – Васил Ралчев и Георги Димитров, са автори на книгата „ПЕТ СТЪПКИ към по-добър живот“ . Те са създатели и на проекта „Не Бъди Посредствен“ – онлайн канал и страница, целящи да ти покажат алтернативния начин на мислене и да ти помогнат в преследването на целите ти.

След по-малко от 3 месеца първият тираж от книгата „ПЕТ СТЪПКИ към по-добър живот“ беше разпродаден и над 2000 копия са при своите читатели. Вторият тираж вече е на пазара. Скоро след излизането й от печат, авторите избраха да представят своята книга, идеите си и да поговорят за мечтите и пътя към успеха с учениците от дуалното обучение в „Асарел-Медет“ АД. Успяхме да върнем любовта към четенето на хиляди тийнейджъри в България, споделя Васил Ралчев.  Какво сподели още младият предприемач от Панагюрище, може да прочетете в печатното ни издание – вестник „ОБОРИЩЕ“,  в днешния брой.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn