Веселин Маринов гостува в Панагюрище с новия си албум “Представи си…”

Един от най-обичаните български изпълнители Веселин Маринов ще представи новия си албум „Представи си….” в Панагюрище. Концертът е днес, 17 октомври, от 18:30 часа, в голямата зала на Театър Дом-паметник.

„Представи си…” е 28-ми пореден албум в дискографията на певеца и в него той е включил 12 нови песни от наши и чужди композитори. Сред авторите са някои от най-популярните съвременни творци: Светослав Лобошки, Красимир Гюлмезов, Пламен Велинов, Груди Нейков-Джери, Мариета Ангелова и др. В албума има песен от известния македонски композитор Григор Копров, както и две песни от руски композитори. Въпреки различния авторски състав, песните звучат понятно и близко, напълно в стилистиката на шлагерния бард.

“Представи си…” предлага 12 песни, всяка от които звучи като най-искреното любовно обяснение, което един мъж може да изрази с думи. Любовта като тема присъства във всички албуми на Веселин Маринов, но тук тя е чиста и свята, обляна в светлина, почти нереална.

Казано с думите на самия Веселин Маринов: “Най-красивата любов е онази, за която си мечтаем”. Това звучи и в текста на заглавната песен “Представи си…”: “Ако може за ден поне, всяка мисъл да е любов, този свят ще е по-добро място за живот”.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn