Весел детски празник за Деня на детето организира Община Панагюрище

На 1 юни от 17:00 часа на площад „20-ти април“ ще се проведе детски празник под наслов „Усмихни се с мен“, организиран от Община Панагюрище. Централният площад на града ще се превърне в увеселителен парк, предлагащ забавления за малки и големи – въртележки, батути, надуваеми замъци, балони, вкусотии.
Веселите клоуни Аско, Заско и Жанка Калпазанка ще забавляват децата с песни, танци, конкурси, забавни игри. Магичесокото шоу на Марс Марсияно ще представи на панагюрските деца най-новото в света на фокусите, триковете и много други вълшебства. Атрактивните артисти на кокили – Гигантски тропически бели пеперуди и Смехоран Щъркелан ще забавляват всички.
Детски работилници с различни занимания, с любезното участие на „Арахна-Арт-М“, „Захарната работилничка Марая“, „Керамика Евтихия“, Центъра за подкрепа за личностно развитие, Нистор Хаинов, Пепа Машева, Петя Настева, ще бъдат обособени в цветни шатри на площада – рисунка на лице, рисуване върху керамични фигурки, оцветяване на книжки, забавна сладкарничка, рисуване с къна и други.
Водещ на празничната програма ще бъде Жоро Низамов – режисьор, актьор-комик и певец, познат от „Маскирания певец“ и „Като две капки вода“. За да е слънчево настроението и веселието да не стихва, децата ще се забавляват и с празнична дискотека с кака Мими.
Организаторът  Община Панагюрище обещава много забавления и изненади, като моли за споделена отговорност родителите на всички деца за спазване на противоепидемичните мерки и личен избор за включване в различните дейности на празника.

Oborishte.bg

 

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn