Весел детски празник организира Община Панагюрище на 1 юни

За шеста поредна година, по повод Деня на детето, Община Панагюрище организира и финансира Детски празник „Усмихни се с мен“, който ще се проведе на площад „20-ти април“, на 1 юни  от 17:00 часа, съобщиха от местната администрация.

Детският празник „Усмихни се с мен“ ще бъде наситен с празнична програма, много забавления, игри, изненади, фокуси и клоунади. Звездата на българската магия Шехерезада ще представи на панагюрските деца магично шоу, фокуси, трикове с летящи предмети и много други атракции. Любимецът на децата Боби Шоу и атрактивната водеща Кака Лара ще забавляват децата с детски песни, танци, детска дискотека, конкурси и игри.

На импровизирана сцена пред Народно читалище „Виделина-1865“ актьори в костюми ще забавляват публиката със смешки, клоунади, игри и най-различни номера – огнено шоу, трикове, дресура на питон.

Атрактивните артисти на кокили ще забавляват малки и големи. Приключения с летящ балон ще дари на децата Община Панагюрище.
Детски Арт ателиета с различни занимания ще бъдат обособени на площада – рисунка на лице, рисуване върху тениска, рисуване с кана и върху керамика, временни цветни татуировки, приложни изкуства – изработване на кукли от текстил и гривни, оцветяване на книжки.
5-1Децата ще имат възможност да нарисуват заедно най-дългата рисунка и да участват в рисувателна щафета.
Малки и големи ще имат възможността да влязат в ролята на актьори и да участват в Куклен театър, който ще бъде разположен на площада. Празнична програма ще представят Мажоретен състав при СУ „Нешо Бончев“, а децата от Спортен клуб по таекуон-до „Один“ ще направят атрактивна демонстрация на спортни умения.

Организаторът Община Панагюрище обещава слънчев, весел и много забавен детски празник.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn