Виктория Манева се срещна с Филип Киркоров минути преди началото на юбилейния му концерт „Я“ в зала 1 на НДК

„Да се срещнеш лично със изпълнител от такъв ранг като Филип Киркоров е нещо изключително. Няма такава емоция!”, това сподели за Oborishte.bg Виктория Манева. Срещата със световно известната звезда бе една от наградите за талантливата панагюрска изпълнителка след участието й в конкурса STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA – PRINCESS ANGEL 2017, организиран от Арт компания „Нови звезди“. Почетен гост и член на журито тогава бе Бедрос Киркоров, баща на легендарния изпълнител, и именно той даде възможност на носителката на Гран При да се срещне лично със световно известния му син и да получи  златната кутия с негови записи.

viki s filip4

„Направи ми впечатление,че екипът му е много организиран, а той самият е съвсем спокоен, личи си-човек на народа. Връчи ми лично наградата, насърчи ме да продължавам в тази посока и да не спирам да преследвам мечтите си”, разказа с вълнение Вики.

viki s filip1

От Арт компания „Нови звезди“ подарили на Филип Киркоров специално подготвена фотокнига от фестивала, записи от изпълненията на фестивала на специално брандирани дискове и шампанско със златни частици за специални случаи.

viki s bedros

По решение на ръководството на Арт компания „Нови звезди“ двете деца на Филип Киркоров – Алла – Виктория и Мартин получили ленти „Принц и Принцеса на България“, корона и купа. Взаимно се договорили, че фестивалът ще се проведе и догодина през август.

viki koncert

След вълнуващата среща Виктория Манева с цялото и семейство се насладили на едно уникално шоу от първия ред. „Никъде не съм виждала такъв спектакъл досега!”, категорична е Виктория.

vikii

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn