Виктория Манева спечели голямата награда на „Родолюбие`2018“

Талантливата Виктория Манева стана носител на голямата награда на XIV -тия Национален фестивал за млади изпълнители на българска патриотична песен „Родолюбие`2018“ – „Живият пламък“.

Виктория е възпитаничка на Школата по изкуства „Евгений Зумпалов” към ЦПЛР-Панагюрище, с ръководители Нона Немигенчева и Пепа Филина.

Наградата й бе връчена от председателя на журито на фестивала доц. Етиен Леви, който сподели:”За мен е огромна чест, че за поредна година съм във вашия прекрасен град, един невероятен конкурс, който трябва да съхраним в годините напред, за да можем да съхраним истинската българска песен, да можем да поддържаме българското и „Живия пламък”.

Последва емоционалното изпълнение на Виктория, която има зад гърба си десетки отличия от национални и международни фестивали.

Вики получи и наградата на „Асарел-Медет” АД.

След двата дни на песенната надпревара, която събра в Панагюрище 356 изпълнители от цяла България, днес минути след 19:00 часа се състоя награждаването на лауреатите и закриването на фестивала. Връчени бяха още специални награди. Очаквайте още информация за събитието и отличените участници.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn