Внимание: зъл хейтър!

Само един псевдоним и бариерите падат. Ограничение може да наложи богатството на речниковия запас. Каква благодатна почва за пребиваване на хора, които не прикриват своята омраза е интернет. Внимание: зъл хейтър! Живее и се храни в необятното киберпространство. Позицията му е анти – сее на воля омраза, негодувание, критика, обиди. Анонимно зло дебне отвсякъде. И спасение няма. То може да се излее и върху тебе. Изневиделица, непровокирано, и все пак очаквано. Събрани на едно графомански комплекси, цинизъм, недоволство, скука, скептичност.
Има една порода хора, които все негодуват – от европейското на Европа, от българското на България, от системата, от морала и безпринципността, от постиженията, от статуквото, от промяната, от усилията и от инерцията. С творческа инвенция и необезпокоявано, хейтърът, който е видимо недоволен от успехите на другите, със словесна агресия започва да критикува. Падат задръжки, бълват комплекси, тревоги и неудовлетвореност – в социални мрежи, блогове, чатове и пр. платформи.

Хейтърите се дразнят от всичко – от личния и професионалния успех, от спортното постижение, от политическото решение, от новата реклама, от слънчевата прогнозата за времето, от пътната обстановка в страната, от оценения талант. Отрицание без аналог. И между цялата тази омраза, която се шири, добрите думи пристъпват плахо. Не пораждат дискусия, интерес, внимание. Най-много някой усмихнат емотикон или кратко възклицание. Добрите новини /ни/ липсват.

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn