Вокалните формации на Иван Иванов сред първите в Националния конкурс „Песенна палитра“, гр. Карлово

И тази година част от многобройните участници в VIII Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра“, гр. Карлово бяха, вокалните формации на Иван Иванов. Дует „Тофи“, Трио „Плам“ и Вокална група „Магия“ са представители на Народно читалище „Свети Боян Княз Български-2006“. В своите възрастови групи формациите завоюваха 3 трети места и спечелиха дипломи, медали и купа. Младите таланти и техният ръководител изказват благодарност на ръководителя на читалището г-жа Савка Гешанова за отзивчивостта и разбирането.

Организатори на конкурса са СНЦ „Арт палитра”, Община Карлово, и НЧ “Васил Левски-1861“. Първият етап беше неприсъствен (онлайн) и се проведе от 01.11.2021 г. – 31.12.2021 г. Вторият етап ще бъде присъствен – на 26 и 27.02.2022 г.

Конкурсът има за цел да предостави сцена за изява на младите таланти на България, които за осма поредна година в града на Левски ще пеят само на български език!

НК „Песенна палитра“ е включен в Културния календар на Министерство на културата.

Участниците се оценяват от многочленно професионално жури: Маргарита Хранова, Светослав Лобошки, Хайгашод Агасян, Милена Добрева, Ефтим Чакъров, Петя Станчева, Асен Митев, Елия Тодорова. Изпълнителите получават оценка и от младежко жури.

Бъдещите планове на Иван Иванов и неговите изпълнители са свързани с участие в конкурса „Път към славата“ в град София през месец февруари.

 

Oborishte.bg

Сподели с приятелиShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn